Tuesday, August 26, 2008

Softball

Entry kali ni pasal team softball sekolah pulak.. ni rasa nyer masa Form 3 (1992). Rasa nyer tak silap dah...sebab Zura (Norzuraini) ada sekali...coz Zura masuk MRSM after SRP.




Dari kiri; Farah, Renny, Mastika, Munirah n Zura.

Aku baru dapat tahu dari Mastika, sahabat kita Renny dah meninggal... terkejut sangat aku..arwah meninggal sebab barah otak. Al-Fatihah buat arwah Renny.






Dari kiri; Kak Fariha,Jue, Farah, Lynn, Izian n errkkk..sapa yg sebelah Lynn tu??? Korang perasan tak kat belakang nun di sana Mastika sempat lagi melambai.. hehe...





Ni pulak masa baru lepas game kot... kat padang sekolah SIC


Citer pasal softball ni aku dah tak ingat sangatlah...sesapa yg ada citer nak share pasal team softball kita ni..silakan lah yer... tulis je kat comment..nnti aku letak kat sini...

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin