Sunday, August 17, 2008

Hockey Team

Akhirnyaaaa...aku berjaya jugokk scan gamba2 yg dah berzaman aku amik kat umah kat KB aritu...itu pun selepas aku dgn jayanya angkut scanner aku yg besar tu balik umah..kalau kat ofis memang tak de masalah nak scan2 ni... Okeh.. straight to the point lah... Ni speacial utk geng2 hoki sekolah kita dulu... Aku nak warning dulu2 ni... kepada sesapa yg tgh ada kat pejabar skang ni..pastikan boss korang tade berhampiran... kenapa? Haaa... tgk lah gamba ni...







Haaahahahahaa...muka sorang2 innocent giler n lawak sangat kan... sapa buleh namakan sume budak2 comel dalam gamba tu??

Aku try ek... depan dari kiri.. Cikgu Halim, Suhaila (Mc La),Aku the keeper..hehe.., Anis the captain, Linda (betul kan nama dia Linda?), Arniwati n Cikgu Suhaimi.

Kat belakang plak..hmmm...agak mencabar sket.. ok.. dari kiri Mariha, erkk no 4 tu tak ingat la,Borlena (Oly), no 7 pun tak ingat, erkk no 16 Fareena kakak angkat aku tuh ke? iskk muka macam dia, tapi tak ingat plak dia satu team, no 11 tak ingat gak, Asnida, no 13 pun tak ingat gak sapa n nama apa... Iskkk teruk betul memori aku... sorry lah ye...lagi pun gamba tak clear sangat la.. (alasannnn...hehe)

Seingat aku, ni team under 15 kan Anis kan? That's y lah tak ingat sangat, if under 18 nyer team lagi ingat...

Kat belakang gamba ni ada aku tulis:

Zainab Hockey School Team 1992/93

What a glory year with a great playmate.

(sepatutnye..what a glorious year with great teammates...hehehe..)

Anis, mung ada nak tambah apa2 kat entry ni? Silakan....

ala Aniz.... No. 4 tu Mahfudzah, 7 Norhayati, 11 Zek ( klau tak silap dia skrg kat LHDN ) dan No. 13 tu gang Fareena, aku pun lupa nama dia ape.

bestnye dapat tengok gambar2 kite kan... gang saper2 yang tengok dan cam gambar ni, ape lagi add gambar korang pulak...!!!

love: anis

5 comments:

Asque said...

Assalamualaikum....
Hmmm...hi...nak komen aper ekkk...?? Oh ya...gambar tu...burukla...hehehehe...akula tu...yang len2...mmm...kira ok la...
Anyway...thanks 2 u b'coz m'ngembalikan kenangan silam...even we are not in d same class ( at semenzala )...at least we still know each other if we met..
Ops! One more thing...salah eja nama aku tu...suka btul la letak 'R' kat ujung tu...xderla...huhuhuhu...
Miz all my pren...mmmuahhhh...

ladies of zainab's skool said...

Asnidaaaaaaaaaaaa!!! haiiiii.... welcome...welcome!!!... thanx for dropping by... sorryla..jap lagi aku edit nama mung tuh... rajin2 lah datang lg yekk..

Anisz

ladies of zainab's skool said...

asnidar.... so amacam? lawak dak kita dulu2 kala? waaaa....waaaa.... rindu!!!!!!!!!!!!!!!!

anis azura

Siti Munirah said...

Siti Munirah (aka Munie) now is in KL. Sesapa yg lalu area Jln Tun Razak singgahla RHB ...i ada la kat situ. Anis, this is really a holy effort to publish old pix. (dok senyum alone in front of my PC)
Teringat zaman sekolah........

wan hafizah wan ibrahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin