Sunday, December 28, 2008

Jenneifer Goh Lena

Salam n hi all...

This is gonna be just a short entry...

Just nak share...

Tadi aku check account nuffnang aku... nama Jenneifer Goh Lena sangat glamer...

Glamer sebab daripada trackker kat nuffnang tu aku leh tau ada ramai org yg google kan nama Jenneifer Goh Lena dan sampai ke blog ni...

To Lena a.k.a Jenneifer, waahhh u r so famous lah girl.. hehe... can I have your latest photo?
Buleh laaa ekk... hehe...

okeh... tu jek.. hehe...


owwhhh... by the way, tadi petang aku nampak Azlin (Lyn 5 Cekal) n her hubby dalam keta kat depan Jakel, Jalan Bunus yg dekat Jln T.A.R KL tuuu... teruss aku call dia... sebab tak sempat nak lambai kat dia masa dia lalu depan aku.. hehe... sajer jek nak ghoyat kat blog nii..hehe... aku g KL 24hb baru2 nih..saje je jln2 cari pasal..hehe...sorry xsempat nak roger2 gang2 yg dok KL

okess...that's all...

bye bye...

Sunday, December 14, 2008

Ratu Kebaya

Salam n hi all..

Sorry yer lama tak update blog ni...

Busy dok update blog lain; http://miszsensei.blogspot.com , http://kptmkuantan.blogspot.com

Anyway... this time aku letak gambar kat sekolah masa kita form five...



Ala-ala ratu kebaya posing kan.. haha....

Paling depan; Hafidah, Siti Zainab, Azlin, Nik Azlin, Normee Azura, Zakiah n Intan Salwani
Ini plak... Aydelina dan ...... erkkk... maaf...lupa nama...tolong bgtau aku sapa kah gerangannya disebelah Aydelina tu yek...
p/s: Aku ada utang ngan Yani n korang lagi ni... pasal sms yg Yani anta kat aku pasal dia g sekolah kita tu...terlalu panjang utk aku taip semula kat sini.. Yani.. please email aku...

Monday, November 17, 2008

Cikgu Hawiah dan Cikgu Sariah

Salam n hi all... selamat memulakan minggu yg baru... happy Monday to all.. harap2 tade yg mengalami monday blues... as for me... aku cuti ari ni... wuhuuuu!! hehe...

Saje amik cuti, tapi half day je lah cuti pun, petang nanti nak kena masuk office jap tengok apa yg patut... malam tadi sampai dari KL dah pukul 10pm lebih...

So... demi tak menghampakan korang di pagi Isnin ni.. aku dengan rajin nyer meng-update blog ni ngan gamba Cikgu Hawiah dan Cikgu Sariah (Shariah?)



Ni masa class party... Form Four kan?? Betul tak korangg??? Sebabnyer Mastika yg jadi Ketua Tingkatan kan??? Mastika nampaknya sangat gumbiraa bagi hadiah kat Cikgu Hawiah.


Cikgu BM kita.. antara cikgu BM yang best kan korang... dia ngajar kita masa Form Four ke? iskkk.. aku lupa lah... sebelah dia tu..again...mintak ampun..aku lupa..hihi...

Eh...korang perasan tak kat belah kanan atas gamba ni.. ada sapa ntah yg pegang bakul yg ada byk benda2 kuning2 tu... waahhh ... time party ni kita ada buat mcm bunga telur ker??? Again aku lupa... iskk teruk betul lah aku nyer memory... bila tgk gamba2 ni balik.. baru aku tau byk dah benda yg aku lupa...

Okeh... sekian utk kali ini... moga2 pagi Isnin anda makin ceria bila tgk gamba2 ni... makin bersemangat nak keje... ingat2 balik... syahdu kan... jasa2 cikgu2 nih laa membolehkan kita berada di tahap kehidupan yg sekarang.... Alhamdulillah... Terima kasih cikgu...



p/s: next entry - latest news of SMZ from Wan Fazliani... dia ada g sekolah kita few months back.. banyak citer yg menarik dia tahu... tunggguuu.....

Thursday, November 13, 2008

Akhbar Dalam Darjah

Geng2 Akhbar Dalam Darjah (ADD), wahhh... Feera Presiden tuuuuu....hehe...

Maaf ler... aku tak ingat nama2 cikgu dua orang tu...sesapa tahu tolong bagitau yerr...

Aku ingat lagi... the only fungsi kelab ni ialah mem-provide kan kelas masing2 ngan newspaper... kan? ke aku silap? kita ada turn sapa kena amik newspapers n distribute ke kelas2 kan?

Wednesday, November 12, 2008

SPM 1994




Sempena dengan budak2 Form 5 nak start SPM ni.... aku post kan gamba2 nih.....
Gambar2 ni diambil few days before SPM 1994. Masa ni kita masuk dewan ni utk tengok tempat duduk masing2... Tak semua amik SPM kat dewan ni kan... coz ada yg amik kat venue lain... maksud aku... kat kelas yg diubah jadi dewan... Tapi semua gang2 kelas 5 cekal amik SPM kat dewan ni kan... Dalam gambar kat atas tu.... Zack, Mastika n Azizah memberikan pose istimewa kepada photographernya (aku lah tu). Mesti mereka di dalam gambar di atas iteww tidak menyangkaaa... 14 tahun kemudian... posing tu masuk blog ni... hehe... ye lahhh kan tahun 1994, email pun tak kenal... inikan pulak blog!!

Yeahhh... masing2 dah ambik tempat duduk masing2... kelihatan... paling depan sekali Nik Azlin... (bercakap sambil tutup mata?? Kecek sore pulok tuuu.. hehe... jange maroh)





Waaahhh... anak sapa lah tu... yg gigih membetulkan kedudukan meja.. (takut chonngget masa nak jwb exam esok). Letak kertas bawah kaki meja ker???



Tuesday, November 11, 2008

Cikgu Radziah

Salam n hi all...

As promised....


Cikgu Bahasa Melayu kita... Cikgu Radziah... tengah terima bunga dari Lynn... the class monitor..
Cikgu BM yg paling best... kan kan... Suka sebut jeng..jeng... hehe.. suka membulatkan mata (cerlung ke kito) kan... hehe...

Aku tak ingatlah napa kita bagi bunga ni kat dia, was it bcoz hari guru? tak rasa nyer... bday dia? tak gak... ntah ler.. ada sesapa ingat???

Ada sesapa tahu Cikgu Radziah ni ngajar kat mana sekarang?? If ada kesempatan nak lah jumpe dia... dia mungkin tak ingat dah kita... tapi ingatan kita kat dia tu penting... ilmu n jasa dia kat kita memang tak terbalas kan.. as a chekguu jugak (merujuk kpd aku lah)...ingatan dari anak murid kita kat kita dah cukup...dok gitu Jue? Kan Ewa kan... (sekadar menyebut beberapa nama gang2 kita yg jd chekguu) issskk... tetiba rasa syahdu pulok...


okeh... that's all for now....

please come back esok...coz next entry aku dah set auto published tomorrow.. (12 Nov 2008)

Monday, November 10, 2008

Psssttt....

Please come back tomorrow morning at 8am (Tuesday,Nov 11 2008),
coz aku dah wat auto publish utk esok....

see yaaaaaaa.................



p/s: aku ada letak gamba cikgu BM yg paling meletopp...

Sunday, November 9, 2008

Komen n Mardiana

Hahhh... ada pun yg respond pasal last post aku tu... heeeheee...



Taken from last entry punyer comment box


arejae said...
saya bagi komen lah macam nie. :)rasa macam kenal jer saing awok mardiana tuh.


November 9, 2008 11:33 AM



So... becoz of that comment... aku akan update blog ni ngan satu gambar zaman form 5 .... tungguuuu....


Filler Entry

Sorry ler..lama tak update blog ni... yer lah... dah korang sume tak nak tinggalkan komen kat entry2 kat sini... semangat nak update pun tade.... hehe...

Monday, October 27, 2008

Resepi Laksa Cina atau Laksa Nyonya

Entry istimewa buat Jue n Shreena!!


To Jue; ni aku dah letak gamba laksa cino nih... sila tengok dan terliur ye... hehe..





Dua gambar kat atas ni... masa second time aku buat laksa cina nih.. second time nih ada ajak few of my colleagues for makan2 kat umah aku kat kuantan ni...




To Shreena; ko bangga tak ngan aku??? U should be u know!! Coz, thanx to u... aku dah dua kali masak laksa cina nih... huhu... walaupun dengan berbekalkan dengan resepi yg sangat basic... (style mak aku bagi resepi...semua main sesedap rasa je nak letak byk mana) namun berjaya jugak aku hentam mana yg aku tatau... hehehe






Ni pulak rupa laksa cina yg first time aku masak... first time nih aku buat utk makan 4 orang je.. my 2 housemates n a colleague yg dok umah sebelah

ok...kpd sesapa yg nak try buat...ni resepi nyer... if ada yg tak jelas arahan nyer... pandai2 korang lah... hehehe..



resepi yg diemail kan oleh shreena kpd aku...

senang jer.....aku mask main agak jer....
detail recipe tak de....
yg nie agak2 untuk 1/2 bungkus beehoon...
serai sebatang
lengkuas suku buku ada ler.... lengkuas banyak, biar naik bau
halia seinci
belacan
lada kering ikut nak pedas tang maneudang kering dan ikan bilis... agak jer buat rencahbawang merah 5 ulas dan bwg putih dalam 3 ulas blend dan tumis sampai garing atau naik minyak

masukkan santan... jgn pekat sgt..... ayam, udang dan kerang... ( original udang dan kerang jer) then musuk fishball, ngan fish cake.... siap kuah...accesory lain... taugeh celur, sawi celur, tauhu goreng, lada, daun bwg ngan bwg goreng....



selamat mencuba......

Saturday, October 25, 2008

Corat-Coret 5 Cekal

Coretan daripada Zack... (aku amik dari email dia ke Feera)

Kekawan.......................

Teringat balik cerita-cerita lama... Ingat cikgu Hawiah... cikgu Ali (Mung ingat dok dia pukul bola softball kena mata aku sampai bengkak biru....????) Bestnya dulu-dulu boleh gi panjat gunung... Kita pernah panjat gunung tebu, tinggi yang amat... doh la tak de air...!!!!!!!!!! Kita pernah sama-sama masuk pertandingan softball dekat padang SIC tu... KALAH .. semua nangis...

Ingat kelas kita yang PALING CANTIK & CERIA... 5 CEKAL??? Tiap-tiap minggu menang kelas tercantik...???? Satu Tahun kita juara kelas tercantik....

Cikgu Matematik yang kita semua buli ingat dop?? Cikgu apa dah nama dia...? Cikgu Yah... Lepas tu dia berubah jadi cikgu yang comel, smart.............

Kita budak-budak CEKAL memang NAKAL dulu kan...?? Dari tingkatan 1,2 hingga tingkatan 5..... Kalau ada video boleh tayang balik kan seronok.... Berapa orang cikgu dah nangis....???

Nanti sambung balik bersembang....

Bye.... Harap jangan putus sillaturahim kita semua...........................


Mek Zack.......

Tuesday, October 14, 2008

Faridah n Aydelina

Sorry!!! Aku baru perasan gamba nih aku termiss nak letak dalam blog...
Lepas dok email ngan Siti Munirah baru perasan gamba ni tade...
Faridah (n hubby) sampai bersama dengan Aydelina... (Aydelina tumpang keta Faridah). Lama betul aku tak jumpe kedua2 orang nih.. especially Faridah lah kan... sbb masa form 5 Aydelina sekolah Zainab lagi but not Faridah.. aku lupalah Faridah pindah sekolah mana (sapa tau tolong bgtau ek)



. . Faridah Ismail n Aydelina Akashah

For the time being.. entry ni akan ada kat sini..after few days..aku akan remove entry ni and masukkan gamba ni sekali ngan entry reunion raya 2008...



bye bye

updated 17 oct 2008 - aku rasa biar dok sini je lah entry ni ye... malas dah nak edit2


.

Sunday, October 12, 2008

Featured Friend: Shreena Samsuri

Gambar ni aku cilok dari FB Shreena... Shreena, Pajey (sorry dunno d real name), Sofiena and Suraya

Semalam (Sunday) aku ngan 2 org hosmets aku g beraya umah Shreena (ex-5Tekun). Dia sekarang ni chekgu kat Sekolah Menengah Sultanah Hajjah Kalsom, Kuantan, Pahang. (Shreen, correct me if I'm wrong). Rumah Shreen ni dekat ngan pantai.. tapi yg paling dekat ngan umah dia... KFC Balok!!! Seriously dekat okkkk... depan umah jek KFC tu, dia siap buleh tumpang wi-fi KFC lagiiii...




Aku study sama2 ngan dia masa kat USM dulu... (but different course of course). Dia amik something to do with technology... erkk.. apa yek.. teknologi pembuatan ke apa dah... hehe..sorry...walaupun kiteorang tak stay kat desa (hostel) yg sama, tapi selalu gak la aku g bilik dia... dia g bilik aku tidak lah pulak aku ingat ada ke tak... tade kot.. hehe...



Semalam aku beraya sakan...dari siang kuar umah sampai ke malam baru balik... g kenduri kawin lah...g open house boss aku lah then singgah umah Shreen on the way nak ke Kemaman for another kenduri kawin.. tapi silap timing plak..Shreen tade kat umah pulak..dia pi beraya umah jiran tetangga dia pulak masa tuh... so on the way balik dari Kemaman baru lah singgah balik kat umah Shreen... memang rugi if tak g umah dia...Shreen masak Laksa Cina Special... mmg best sesangat!! Kuah nyer sangat lemak dicampur pulak dengan kerang yg best.. hehe...


Alamakk.. lupa nak amik gamba laksa cina tu... Punyer syiokk makan sampai lupa nak amik gambar... dah dekat nak balik baru lah nak amk gamba... itu pun satu pose jek...



Shreena with Sofiena n aku... sila blame Mr Pajey (Shreen's hubby) for the blurry photo... hehe... Sofiena anak no dua Shreen... yg first Suraya.. third one coming soooon... hehe...

Okeh...sekian sahaja laporan utk kali ini... will try to take more photos the next time aku buat lawatan sosial..


ok... now your job is to hit the 'comment' word kat bawah ni.. n bg komen anda so that aku tau aku buat post ni ada orang yg baca... if tatau nak komen apa...just say hi to me okkk... would really appreciate that....


so that bagi semangat sket utk aku terus berkarya kat sini... if korang baca then diam jek... lama2 aku pun diam n bg bersawang blog ni....



sooooo.... pleaseeeee leave ur comment....


tata...

Thursday, October 9, 2008

Reunion Raya 2008: Part 3

Salam n hi all !!

Mintak ampun... mintak maaf... dah 9 syawal tapi citer pasal 3 syawal tak abis2 lagi..hehehe..

Ok... utk entry seterusnyerr... sambungan dari part 2, part 3 ni kita masuk umah plak..sebab ari dah ujan... so.. antara mereka yg tinggal... Farah n family, Jana and Yoh.




Tapi tak lama lepas tu.. Yoh dah nak balik sebab gaduh ko anok dio dok jerit dighumoh..... hehehe... chupp...chuppp... Yoh mcm single mingle lagi... hehe...anok adik dio (anak sedara)yg dok jerit tu...dia kena balik cepat sbb nak jaga anak sedara dia tu... sorry yek Yoh... gurau jekk... bagi happy2 sket... comey lote sangat Yoh ngan baju raya yg sangat ceria tu kan... apa rahsia nyer Yoh? hehehhe...




Jana pun nak balik gak dah...sebab dia tumpang Yoh balik...Jana dtg ngan hubby n anak dia... tapi diorg balik dulu... umah mertua Jana depan umah aku jek...




Sebelum Farah balik...aku sempat amik gamba dia satu family... aku nyer plan nak la amik every gang2 kita yg dtg bawak family, tapi nyer dok kalut sana sini... Farah n family jek yg sempat aku tangkap...



Farah sekarang ni cikgu kat SK Langgar, KB. Aku dok kira2 dalam 7 orang gang2 kelas 5 cekal yg jadi chekguuu!!! Macam tak percaya je kan... itu yg setakat aku tahu la... maybe ada lagi kan..


Ok.. yg jadi chekguu... of course yg plg 1st kita kira..Aku lah kan, Farah, Jue, Normee, Salwani, Munirah n Yani (Fazliani).


Sambung balik citer 3 syawal...


Dah dekat Jana, Yoh n Farah nak balik...sampai pulak 2 sekawan ni... lama giler aku tak jumpe salah sorang dari mereka 2 sekawan ni.. memang dua org sekawan ni dari dalam kelas dok sebelah2...datang reunion ni pun sesama...



Cerrr teka sapa???? hehe...



Salah sorang nyer penah keje Mc D! Aku still ada gamba dia pakai uniform McD masa dia maghi umah aku dolu2...



Yang sorang lagi tu pulak...last jumpe masa reunion 5 cekal masa kat PCB dulu...



Sila scroll ke bawah...




hehe....





lagiiii....





dan lagiiiiiiiii....




ok ..ok...



dah bengang ngan aku yek...



ok....





Mardiana n Huzrina !!!!

Dalam renyai-renyai hujan... ada sebuah CRV (oohhh idamankuu) masuk pagar umah aku...hmmm sapa pulok laaa... tgk2 2 sekawan ni...ditemani oleh hero Mardiana... Huzrina rupenyer dah g umah amik Diana dulu kat umah...

Lama gak Diana n Na lepak umah aku...siap baca blog ni lagi... hubby masing2 tinggal kat umah..hehe.. tu yg best lepak lelama tu kan...

Diana skang ni menetap di Tanjung Malim tapi keje kat KL (everyday ulang-alik!) Huzrina pulak keje buat projek juta-juta... heheh..jgn mare Na... betul apaaa.... Na berbisnis ngan hubby dia buat sekolah kat Kuala Krai....

So...sekian lah sahaja lapor bergambar dari camera aku... pasni aku try dapatkan gamba2 dari camera org lain pulak... so... please yek emel kan aku gamba2 yg korang amik...

Lastly... thanx again kepada semua yg sudi hadir... mohon maaf atas segala kekurangan... aku berharap next time lebih ramai yg dapat meluangkan masa utk kita bertemu muka...

Duit collection aritu masih lagi berbaki... so...insyaAllah raya tahun depan kita buat lagi yerrr...

Abissss daaa.. pasni aku tade modal dah nak buat entry kat blog ni.... uhukkk...uhukkk...



Tuesday, October 7, 2008

Reunion Raya 2008: Part 2

Bila dah makin ramai yg sampai... kita mula beransur dok bawah canopy nih..




Nik Azlin yg terpaksa balik awal sebab hubby dia pun ada reunion ngan gang2 sekolah dia...






Tokey nasi dok bz sms... hehe... ayam masak merah tu sangat shedappp kannnn.. tapi lupa pulak nak amik gamba2 makanan... eh Anis... tu nasi tomato ke nasi minyakk?? haha...aku konpiuss






Roshasnida, Salwani, Rosnaida n Nik Bazlin budak lelaki yg dok makan sebelah Bazlin tu bukan anak gang2 kita...tapi sepupu aku.. hehe... sblm ada yg musykil... aku explain siap2...






Syirin n Tieza (bersama 2 anak n suami)






Haaaa..ni lah gamba group photo yg aku tak berapa puas ati sebab semua gamba group photo yg aku ada tak cunnnn okkk...








banyak sangat camera time ni... tatau mana satu yg dok snap... masa amik gamba ni dah ada yg dah balik...n ada gak yg tak sampai lagi.... haaa perasan tak beza gamba yg atas ni n yg bawah ni.. hehe... cepattt tekaaa... haa yg atas farah tade... yg gamba bwh farah ada...








masa dok tgh posing2 amik gamba ni... farah n family baru sampai... so 2 gamba yg sebelum ni dia tak sampai lagi la...











Meriah je gambar ni...aku diapit dengan warna oren...hehe...



Gang2 hoki... Zarina, Anis and Suhaila... masing2 tayang anak ye... takpe2.. heheheehe


Lindaaaa...baru ku perasaannn..kita tade amik gamba berdua kerr???? Eh..wait..rasa ada...maybe using ur camera kan... nakkkk...



Pose ngan Bazlin jap sblm dia balik...owhhh muka ku yg sesungguhnyer natural beauty semata2..abis segala make up...hehe...





Jue, Ewa n Rosha pun dah nak balik dahhh....



Hari pun makin gelap... nak ujan niii... ramai yg dah balik... dalam kul 5 kot rasanyer masa ni..


Memang betul pun ujan lepas ni... so... next entry... we all masuk melepak dalam umah pulak... tungggguuu... coz ada lagi gang kita yg baru datang... hmmm... dah nak tutup kedai ni.. baru nak datang.... takpe2..yg penting datang kan...

Okeh... so.. tunnnngguuuuuuuu....





Reunion Raya 2008 Part 1

Majlis dijadualkan start pukul 12, tapi pukul 1pm pun tade sapa datang lagi...sedih aku tauuu... tapiiii.... at 1:01pm (hehehee.. lebih kurang la) Roslina n family sampai.... yey!!! 14 tahun weehhhh aku tak jumpe Mc Na nih!!!




Pastu dalam 30mins later... orang yg 'paling jauh' sampai. Rumah Jue sepelauang je dari umah aku... tapi kalu laung nama dia dari umah aku takde effect apa2 pun sebenarnya...hehehe


Rupa2nyer... Rosha, Ewa n Syirin dah berkumpul kat umah Jue dulu baru mari umah aku... actually sebelum Jue n gang sampai.. Nik Azlin sampai dulu...


Okeh... nanti aku sambung lagi... lengohhh wehh dok upload gamba2 nih...line slow giler nih... berzaman baru buleh upload satu gamba... esok2 la pulok dehhh...




Wednesday, October 1, 2008

Reunion Raya 2008: The Preparation

Dua, tiga hari sebelum 1 Syawal, rumput dimesin n canopy dah siap dipasang.


Tak sabar rasanyer menunggu hari raya ke- 3





Canopy ni banyak mengundang persoalan dikalangan sedara mara aku tau... hahahaa...

Ada yg ingat family aku buat open house besar-besaran tanpa ajak diaorang... so.. everytime orang datang kenalah bgtau purpose canopy tuuu... supaya tak ada yg terasa bila tgk ada canopy tapi tade dapat apa2 invitation from our family.... hehe...

Next entry aku dah set kan will be auto published

at 1pm today (7 oct 2008)

So... please come back later for photos of the real majlis....

Wednesday, September 24, 2008

Reunion Raya !!!!

Dearest Friends,

Alhamdulillah, buat pertama kali, kita akan mengendalikan satu majlis yang ala-ala reunion gitu, yang mana akan menjadi detik bermulanya satu kenangan yang akan kita kendalikan acara sebegini mungkin sekurang-kurangnya sekali dalam setahun. Justeru itu, untuk permulaan ini, kami memohon maaf sekiranya terdapat salah silap.

Di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan, kami memohon kawan semua agar dapat menghulurkan sembangan bagi menjayakan majlis kita ini. Sumbangan ialah sebanyak RM 15 seorang, boleh dimasukkan ke akaun Suhaniz ( Maybank ) 153104044942 selewat-lewatnya pada 28hb September 2008. Dan semua diminta menghubungi kami untuk pengesahan sumbangan dan kedatangan. Kita semua dialu-alukan membawa suami dan anak-anak. Bayaran tidak dikenakan ke atas mereka.

Sekian, terima kasih.

Semoga Majlis Ini Menjadi Satu Kenangan Manis Dalam Diari Kita…. Insyaallah.

Selamat Berpuasa Dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin

Yang benar,

Aniz & Anis

Sunday, September 21, 2008

It Has Been 14 Years!!!

Sudah 14 tahun???

Yess...korang semua sedar tak dah 14 tahun sejak kita meninggalkan sekolah!!

Macam tak caya kannn...

Thursday, September 18, 2008

Terkini: Reunion 2008

Salam semua...

Bahang Majlis Reunion kita makin panas terasa ni....chewaahhh...aku everyday dok berYM dgn Anis bincang pasal ni.. Aku harap korang pun bersemangat sama lah ye...

Aku dah banyak hantar email kat korang semua pasal majlis ni... aku harap sangat dapat reply dari korang semua ye... tak kisah la if tak dapat join pun reply la jugak bagi tau... satu lagi if korang tade dapat email dari aku, pleaseeee bagi aku email korang so that aku buleh add kan email korang dalam list gang2 kita... tak kisah la korang kelas mana masa SMZ dulu...

Ok... ni ada hal penting ni...

Sila confirm kehadiran korang semua dengan menghantar email kpd aku suhaniz@yahoo.com or Anis Azura anz_844@yahoo.com . Due date - Jumaat ni sebelum 5pm (mcm bagi deadline assignment kt student plak).
Sebarang pertanyaan sila email or sms or lagi bagus call... utk dapatkan no telefon aku (Suhaniz) or Anis Azura, sila email yek... ok... tenkiuuu...
Pasal tempat... sekarang ni kita nak tengok dulu berapa ramai yg confirm nak pergi, if ramai buleh la buat kat Perdana Resort tu (RM30 sorang) if tak ramai buat kat umah aku (RM10 sorang).
Okeh...aku nak prepare untuk kelas plak ni...

Sunday, September 14, 2008

Arniwati Ariffin

Arni tgh menjual air... sapa ada contact Arni???

Best Spot Ever!!!!!

Galssssssssszzzzzzzzzzzz!!!
Ingat dok cikgu yg specky nih. Mr Low. entah aku pun tok ingat doh spell namo dio. Kalu tok silap, Mr P.C Lau kot. Dia ni memang best. Gang2 hockey sokmo lepok kat bilik sukan, tok kiro la dio ado ko tak dok. Ado la sekali duo kalu ponteng kelas, mesti g bilik sukan, kononnye ado meeting hokey la, hok lagi best tu, dio siap bagi kito tag kebenaran. Dulu kan kalu cikgu suruh wak kijo, cikgu keno wi tag kebenaran. Mr. Lau ni memang sporting, Kak Wanie ngan kak nomi la hok close dulu nga dio, aku ni kironyo jong ikut sekali je.... mano la Kak Wanie ngan kak nomi... rindu gilleeerrrrrrrrrr aku la kat diorg ni.

Aniz... Borlena ngan aku tengah makan nasi dalam bilik sukan... tok ingat doh ni waktu rehat kot, sebab aniz sokmo kalu ado game ptg, dio balik dulu, rumah dio dekat.

Sekarang ni aku tok sure samada bilik sukan ni masih ado lagi ko dok. Lamo sangat doh pun. Mr Lau pun tak dok doh di ZS. Last aku jupo nga dio maso aku g exam nok jadi cikgu ( sememangnyo aku tok berapo nok jadi cikgu, tapi mok aku pakso so g la ) di Chung Cheng dulu, pas tu aku lost contact. Anyway, loni aku masih tok jadi cikgu dan mok aku masih dok suruh aku jadi cikgu, aku suko kijo mace aku loni....

ANIS AZURA

Friday, September 12, 2008

Sekolah Menengah Zainab: 3M3 Tahun 1992

Alloooo gang2 semua....


Korang posa tak ari ni??? hehehe...


Ok... entry kali ni...pasal 3M3 Class Party. Aku 100% confirm ni gambar2 masa class party masa kelas 3M3 pada tahun 1992 (lama doh tu wehhh...)


Ok... enjoy the photos....



Rosnaida, Azlin, Mastika, Wan Fazliani n Suhaini... Erkkk... as for nama2 chekgu plak.. aku mintak ampun...totally tak ingatttt.... sesapa yg ingat tolonggg lah bagitahu kat komen box ek..



Berdiri - Munirah, Zafeera, Izian. Duduk - Norzuraini n Lee Seok Wei.



Two best friends enjoying their meals together... hehe... Mastika n Yanti







Dari Kiri ; Huzrina, Mardiana, Normee (duduk atas meja), Azlin n Farahheida



Jue.... gambar yg ada Lena... yg kat bawah ni memang masa 3M3 lah..setelah sedikit kajian dibuat...aku yakin ni class party 3M3... Lena n Normee tu datang melawat class party 3M3 lah tuu..kan kan... lagi pun masa form 4 Lee Seok Wei dah tade kat SMZ kan... lag satu yg obvious..the setting... kelas 4 Cekal kat tingakat atas...ni kelas yg dekat Musolla




Ralat bg entry sebelum ni... this photo was taken during 3M3 class party in 1992

Kepada sahabat2 SMZ yang lain2..maaf lerr sebab gamba2 kat sini memang banyak muka2 gang2 kelas aku...sebab nyer semua gamba2 ni dari koleksi peribadi aku..so .. sah2 laa gamba2 diaorang ni jek la jadi model setia camera aku... hehehee...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin